LINDE-EL er en moderne el-installationsvirksomhed med rødder i Odense, men med grene der rækker vidt ud over Fyn og resten af landet. Virksomheden blev etableret i 1904, og har derfor mere end 100 års erfaring med forskellige installations- og serviceopgaver. Hovedparten af opgaverne indenfor netværks- og fiberinstallationer løses i en selvstændig afdeling under Dansk Datanet.

Vi beskæftiger i øjeblikket mere end 60 engagerede og veluddannede medarbejdere. Da medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, har vi konstant fokus på løbende efteruddannelse og kompetenceudvikling. Samtidig anvender vi altid det nyeste måleudstyr og de bedste værktøjer.

Det betyder meget for os, at alle opgaver afleveres til aftalt tid og i den rigtige kvalitet. Vi er totalleverandør på installations- og serviceopgaver. Det gælder både traditionelle installationsopgaver indenfor industri-, kontor- og boligområdet, men også på edb- og teleområdet. Vores sikkerheds- og kvalitetsstyringssystem sikrer, at arbejdet altid udføres elsikkerhedsmæssigt korrekt og på et højt håndværksmæssigt niveau. 

Uden for åbningstid træffer du os på vagttelefon 2630 1610