Industriteknik lægges sammen med LINDE-EL

Med virkning fra 15. september 2017 bliver Industriteknik I/S en vigtig del af LINDE-EL A/S, når de to virksomheders aktiviteter og medarbejdere lægges sammen.

 

Når Industriteknik lægges sammen med LINDE-EL, så kommer Niels-Peter Mikkelsen og sine montører med 30års erfaring i bagagen ind i en virksomhed, hvor de to virksomheder på bedste vis vil supplere og komplementere hinanden.

Niels-Peter Mikkelsen og Ole Larsen fra Industriteknik har ønsket at får frigivet mere tid og blive en del af LINDE-EL for på den måde at kunne tilbyde kunderne en bredere service. Ole Larsen har valgt at lade sig pensionere. Niels-Peter Mikkelsen får frigjort mere tid fra de administrative opgaver til, at fortsætte udviklingen og servicen af vore fælles kunder.

LINDE-EL blev etableret helt tilbage i 1904 og beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere. Industriteknik blev etableret i 1987 og har til huse på Havnegade i den centrale del af Odense. Virksomheden har i mange år været ekspert i data, industristyringer samt el-arbejder og beskæftiger i dag 5 medarbejdere, hvoraf Niels-Peter og to montører bliver en del af LINDE-EL, og hvor Niels-Peter får titel og funktion som overmontør.

Både LINDE-EL og Industriteknik er dybt forankrede i det fynske erhvervsliv. Der er tale om to solide virksomheder, der er kendte i markedet, men sammen kan de gensidigt udvikle de fælles kompetencer og skabe den vækst, som alle kunder vil komme til at drage store fordele af.

Du vil fortsat kunne træffe Niels-Peter Mikkelsen samt Industritekniks montører på deres uændrede kontaktoplysninger.

For yderligere information kontakt Jesper Timming
mobil: 2689 8804 – mail: jt@linde-el.dk